Всеукраїнський форум для представників молодіжних рад та екологічно-активної молоді «EcoFuture Of Ukraine.

Всеукраїнський форум для представників молодіжних рад та екологічно-активної молоді «EcoFuture Of Ukraine.

20-21 червня 2024 року у Вінниці відбудеться Всеукраїнський форум для представників молодіжних рад та екологічно-активної молоді «EcoFuture Of Ukraine. Форум спрямований на надання учасникам знань, навичок та натхнення для активної участі в збереженні природи та вирішенні екологічних проблем, що виникають під час війни. Реєстрація на форум здійснюється за посиланням: https://forms.gle/gwdJ6MpVxU61HhCAA Дедлайн реєстрації: 18 червня 2024 року.  

Всеукраїнський молодіжний форум “Державотворець"

Всеукраїнський молодіжний форум “Державотворець"

06 липня 2024 року відбудеться Всеукраїнський молодіжний форум “Державотворець: молодь у відновленні держави”. Учасниками заходу стануть понад 500 молодих людей, що будуть відібрані з усієї країни за результатами конкурсу. Під час форуму буде оголошено про початок відбору молоді для участі в освітньо- професійному курсі, що запланований на серпень цього року. Кращі випускники програми будуть направлені для проходження стажування з можливістю подальшого працевлаштування в органи державної влади.  

ДОПОМОЖИ КРАЇНІ - СПОЖИВАЙ ВІДПОВІДАЛЬНО!

ДОПОМОЖИ КРАЇНІ - СПОЖИВАЙ ВІДПОВІДАЛЬНО!

Департаменту освіти і науки, молоді та спорту обласної державної – військової адміністрації повідомляє про впровадження програми «Відповідальне споживання» за участі НЕК «Укренерго» у закладах освіти області. З цією метою доводимо до відома щодо важливості додержання правил ощадливого споживання електроенергії, інструментів та обладнання, економії енергоресурсів, дотримання енергоефективності, енергозбереження, зокрема у побуті.  

Нова магістерська програма «Публічне управління та адміністрування молодіжної політики»

Нова магістерська програма «Публічне управління та адміністрування молодіжної політики»

Щоб стати студентом даної магістерської програми потрібно: 1. Зареєструватись на здачу ЄВІ та ЄВФВ (галузь 07 Управління та адміністрування) до 29.05 - детальніше за покликанням https://shorturl.at/1F0Cf або https://shorturl.at/mJOme 2. Скласти іспити у липні 2024 року. 3. Подати заяву на вступ після 20 липня тут https://zno.testportal.com.ua/master/login (після реєстрації на ЄВІ) 4. Почати навчатись. Додаткова інформація про програму на сайті ЛНТУ за покликанням: https://shorturl.at/77JDR Опис програми за покликанням: https://shorturl.at/WGYd3 У разі додаткових питань можна звертатися до гаранта програми, кандидата економічних наук, доцента кафедри підприємництва, торгівлі та логістики Луцького національного технічного університету – Максима Войчука за електронною адресою - maksym.voichuk@lutsk-ntu.com.ua Дана магістерська програма стартує за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в України та ГО «Молодіжна Платформа». Творимо молодіжну політику України разом і чекаємо тебе студентом чи студенткою на нашій магістерській програмі.